De kunst van de vergisting

De kunst van de vergisting

Wat hebben kunst en vergisting met elkaar te maken? Is het vergisten ook een levenskunst? Wat leer het proces van wilde fermentatie ons?

Johan Ardui en Tom Jacobs nemen je mee op een boeiende cultuur-historische maar ook culinaire ontdekkingstocht, waarbij het proces van de wilde, natuurlijke fermentatie van bier, wijn en kaas centraal staat. 

ALogon speelt!

Componist Bert Appermont, jazz zangeres Ann Debaillie, soundhealer Geert Kumpen, rootsmuzikant Jeroen Vanesser en de Duitse violist Peter Jutz zoeken naar de oerkracht van muziek en vormen samen ALogon.

Op 13/10 brengen ze een bijzondere luisterervaring, op zoek naar zuiverheid. Deels improviserend duikt dit ensemble in de muziek. Ze luisteren naar wat het moment hen kan vertellen: mystiek, pijn, waanzin, schoonheid, verheffing, … alle aspecten van het leven tonen zich. Dat is vaak helend, soms confronterend. Ervaar de verloren gewaande, subtiele kracht van muziek, opnieuw.

Meer info over ALogon.

Project Gegevens
13-10-2016
Maastrichterstraat 96, 3500 Hasselt

13 oktober 2016
vanaf 19.00 u.

Johan Ardui en Tom Jacobs
€5,00 inclusief drankje
navorming.ler@ucll.be 011/180 460
Delen: